Back to top
Skip to main content
The Beach Club
Call to Reserve: +34977694200
Welcome to

The Beach Club

The Beach Club
Relaxa't al nostre Beach Club, un dels llocs més exclusius de la Costa Daurada. Amb 330 dies assolellats a l'any, el sol brilla a sobre de la sorra daurada de la platja de Sant Salvador. El nostre equipo l'ajudarà a gaudir de la cuina Mediterrània, feta amb productes frescs i locals, o gaudeixi d'una selecció de còctels, caves i xampanys, servits pel nostre fantàstic equip del Beach Club.
  • dinars
  • 12.30 h - 16.00 h
  • servei de begudes
  • 10.30 h - 01.00 h
ESDEVENIMENTS PRIVATS
LA UBICACIÓ PERFECTE PER AL SEU PRÒXIM ESDEVENIMENTS Organitzi el seu pròxim esdeveniment privat a una ubicació privilegiada. Amb vistes al mar i un clima mediterrani, el Beach Club és un lloc ideal per a una boda o una festa a l'aire lliure. El nostre equip està a la seva disposició per a ajudar-li amb la organització de música en viu, DJs, buffets, còctels o qualsevol altra cosa que pugui necessitar per fer del seu esdeveniment una celebració memorable.
Spa Resort
MOËT ICE IMPERIAL
Moët Ice Imperial en el Beach Club Aquest estiu assaboreixi en exclusiva MOËT ICE IMPERIAL. Una producció limitada que tan sols es podrà trobar a alguns llocs selectes. Moët Ice és l'únic xampany que se serveix sobre gel a copa ampla i per això és ideal per als dies d'estiu al costat del Mediterrani.
MOËT ICE IMPERIAL